vrijdag 13 januari 2006

De orientatie en afkomst


De ghettos, zijn dat de plaatsen waar de domme mensen wonen die hun genen doorgeven zodat de mensen daar niet uitgeraken omdat ze elders toch te domme dingen gaan doen?
Zijn de uitzonderingen toe te schrijven aan buitenechtelijke relaties?
Wat zeggen de getallen?
De getallen zeggen dat als iedereen studeert en slaagt er uit alle kandidaten velen zich noodzakelijkerwijze geroepen moeten voelen om in de ghettos te gaan wonen. Geroepen voelen om vandaaruit naar het werk te gaan om de moderne wereld mee te renoveren en te vernieuwen daar waar nodig. Met te weinig intelligent uurloon en te weinig tijd om na het werk het ghetto te vernieuwen en te renoveren daar waar nodig.

Je kan dan stellen dat het niet uitmaakt wie daar woont, zolang ze daar maar blijven omdat ze daar moeten blijven. Dat hoort bij hun roeping. Niet te veel mixen. Niet te veel overgangen van ghetto naar uptown en vice versa. Want de laatste is niet zo geschreven in the parental guidelines van de ouders aldaar. En zij zijn de intelligenten, de machtigen die er dan niet voor terugdeinzen hun volle potentieel te gebruiken om er voor te zorgen dat de afkomsten, die volgens hen al van in het begin door hen netjes gesorteerd waren tussen enerzijds slim en dom en anderzijds uptown en het ghetto, hun orientatie blijven behouden om zo netjes de genen van de volgende generatie toe te wijzen aan de juiste plek daarvoor.
Aanvankelijk gebeurde dat via een discriminatie die zijn eigen doelstelling toen altijd kon bereiken. Vandaag de dag zit men met een zeer grote self-fulfilling prophecy bij de lagere klasse. Ze zijn wel slim genoeg om zich aan te sluiten bij de hogere klassen maar vinden zichzelf niet slim genoeg om het systeem omver te werpen dat zweert bij de wetten van de voorvernoemde getallen die ook het loon totaal anders verdelen. En die eigen domheid hebben ze al laten evolueren naar die andere domheid die de uptowners hen aanpraten zonder dat ze zich daar nog enigszins bewust van zijn.

Hoe je het ook keert of draait, deze redenering van uptown noodzakelijkheid zit zowieso in het pakket, is zowiezo de realiteit. Maar die mag men officieel niet gebruiken in de media.

Afkomst en orientatie Deel 2

Het bewustzijn is ver weg in het ghetto bij een groot deel.
En wat zien we daarin bij een groot deel? Mensen die zichzelf de gave aanmeten om best te kunnen leven zoals men in de rijke wereld kan leven. Mensen die enkel weten dat het de rijke wereld is die hen niet toelaat omdat ze te dom zijn daarvoor. Mensen die enkel weten dat als de rijken verdelen, hun levensstandaard veel beter zou zijn, op een globaal gelijk zeer doenbaar niveau dat vandaaruit alleen maar kan stijgen omdat bv philips de dingen altijd beter probeert te maken.
Het is daarin dat hun geweld zijn oorsprong vind.
In de thesis komt het er dan op neer dat onderzoek van orientatie en afkomst aantoont dat de orientatie de meest doorslaggevende factor is.
Dat gaat ook op voor een land als belgie, waar het vlaams belang de afkomst van het laagste en vuilste ghetto weg wil omdat het gewelddadig is terwijl de afkomst een onbelangrijke factor is, een gelijke factor is. Het komt er dan op neer dat ze ook eigen volk weg willen omdat de orientatie doorwegend is, dat ze eender wie van hun eigen volk weg willen omdat de orientatie doorwegend is en daarin ligt ook de nederlaag van de anti belangers omdat die niet willen opvoeden met iets dat ze bestempelen als iets dat men niet officieel mag gebruiken in de media zoals hier in deze post al vermeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten