dinsdag 2 mei 2006

Zombie eaters


Wat ben je met een verkregen alleswetendheid en een verkregen allesbezit.
2 goddelijke opties verkrijgbaar via mirakel van de nog nooit dood geweest zijnde god.
In het tweede geval moet men wel rekening houden met perfecte duplicaten van goederen en mensen om iedereen de optie te kunnen garanderen met als uitzondering het geval waarin een persoon zijn denken zodanig naar een waarheid gezet wordt dat wat hem of haar betreft hij of zij de enige is met alles in zijn of haar bezit.
Voor mensen als eigen bezit is dat via, om het gemakkelijk te maken, een truk die het eigen denken omzet in een eigen waarheid.
Het gegeven is gebaseerd op de goddelijke tijdslijn van een mens.
Elke mens heeft er maar één en elke mens heeft die misbruikt en daar kan je dan even satanisch misbruik van maken via duplicaten uit de tijdelijke periode van mogelijk misbruik. Uit één persoon kan men dan oneindig veel duplicaten halen die je, vanwege hun tijdelijk gebruik, dan aan elkaar plakt met een ingeprogrammeerd begingeheugen van het vorige duplicaat net voor het punt waar het vorige duplicaat vrijgelaten wordt zodat je ook een eeuwig bezit van elke persoon hebt zoals die is die je in tegenstelling tot jezelf maar tot op een bepaald niveau mag en kan invullen met je verkregen alleswetendheid want het is al lang bewezen wat het wil zeggen en inhoudt om onder een almachtig goed dak te leven dat van daaruit graag zijn eigen digitale tijdperk inluidt.

Wat ben je met een verkregen alleswetendheid en een verkregen allesbezit.
Nu, voor de mensheid is dat allemaal voor later en daarom heeft de vraag als vraag enkel maar nut om ze ééns voor die later te vragen.

Sample:Life is like video footage, hard to edit, directors, they never understood it (Wu tang clan)


And i've heard it before

Geen opmerkingen:

Een reactie posten