maandag 8 juni 2009

Des factions s’organisent dans les souterrains


Getcha headphone around ya snowcone

Wat iedereen weet maar niemand zegt is dat naast het fenomeen waarbij de staatsschuld van meerdere landen aan het oplopen is er het fenomeen is van de automatisering die pas stopt op een slotdag waarin alles geautomatiseerd is en de laatste arbeider ( naar alle waarschijnlijkheid in de medische sector ) overgenomen wordt door de geprogrammeerde artificiele intelligentie die de variabele van het menselijke leven aankan. Dat fenomeen is een internationaal fenomeen omdat de landen nationaal kopieren wat andere landen net geautomatiseerd hebben.
Op die slotdag zal belgie een grote staatsschuld hebben omdat wallonie voor bedrijven even aantrekkelijk is als lollywood voor hollywood. Lollywood is een hollywood gebouwd op een ijsvlakte op de noordpool waar men ook westerns zou moeten kunnen filmen om te kunnen concurreren met de rest van de wereld terwijl dat niet kan wanneer men in een tijd is waarin de special effects nog praktisch onbestaand zijn. Van hollywood naar lollywood of van draaiende economie naar wallonie kan enkel via innovatieve vooruitgang en dat is voornamelijk voornoemde automatisering en ook voornamelijk het in leven houden van de toekomstige einsteins uit de onderontwikkelde gebieden. Dan zal het ook de n-va zijn die stelt dat die schulden er niet vanzelf zijn gekomen en ook niet vanzelf zullen verdwijnen ( klik hier en kijk tussen 28:05 en 28:18 ) of dat de mens, de vlaming en de waal verder zal moeten werken in de volautomatische wereld totdat alle schulden betaald zijn.
Om die rede zal u de n-va horen vertellen dat ze eisen dat de staatsschuld tot nul is herleid ten laatste op die slotdag omdat er anders gewerkt zal moeten worden van hen in een tijd waarin dat vanuit het praktische standpunt bekeken niet meer hoeft.
En dat is nog steeds een essentie van de n-va: Mensen verplichten van te werken wanneer dat praktisch gezien niet meer moet.
Dat komt ervan wanneer men meer maakt van een staatsschuld dan dat het is want een staatsschuld is veel minder dan wat het is but that's life.
Dat zou men moeten weten als men wil regeren voor de vlamingen die werken from 9 to 5. Men zou zelfs meer moeten weten want het is een wie een put voor een ander graaft situatie en een herhaling van de geschiedenis historie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten