vrijdag 3 juni 2005

Americans and russians

Hoe zit het met de energieverhouding van koude en warme massas.
Is koude fusie werkelijk een ongeziene bron van energie?
Is er in het begin van het universum energie in de stoffen gezet waardoor deze koud werden om de energie te bewaren die dan bij een proces van beweging vrijkomt.Een proces dat dan kan overgeslagen worden omdat wat ergens aanwezig is binnenin er gewoon moet uitgehaald worden.

Sommigen zeggen dat de energieverhoudingen hand in hand verlopen omdat men ook een boek niet mag beoordelen aan de hand van zijn kaft.

Zeggen dat sommige amerikanen en russen zichzelf graag als energie, die in massa is ingesloten, beschouwen.

Omdat ze zich zeer diep onder de grond bevinden waar ze voor de rest van hun leven kunnen verdergaan zoals op aarde.Daar wordt alles professioneel gerecycleerd zoals in een biosphere.En daar is ook voldoende voedsel en medicijnen om in de meest eigentijdse luxe verder te leven totdat er een nieuwe generatie is verwekt die terug naar het aardoppervlak kan gaan dat dan niet meer schadelijk is op het vlak van de radioactiviteit.

Want deze 2 groepen weten hoe ze het dagelijkse moorden van het nieuws op een veel hoger niveau kunnen brengen.
En dat is door alles gewoon zijn gang te laten gaan zodat de wet die het kapitalisme beschermt de kloof tussen arm en rijk groter maakt zodat er terug een wereldoorlog komt,een wereldoorlog die al dan wel of niet via een oprukkend rechts in gang werd gestoken dat zichzelf altijd voedt op zo een groter wordende kloof die gedicht was met de vorige oorlog.

Een wereldoorlog waarbij de verliezer het niet zal verdragen om de loser for life van de winnaar te zijn.
Want een echte patriot sterft nog liever voor het vaderland dan er voor de rest van het leven in te moeten verdergaan als de slaaf van de vijand van eigen willekeur die het land heeft overgenomen.

Een wereldoorlog waarbij de verliezer de vijand zijn land een maximum aan radioactiviteit zal geven met strategisch geplaatste atoombommen waarna de winnaar dan hetzelfde zal doen met de verliezer.

Daarbij zijn de 2 groepen er dan nog steeds niet uit of ze gaan wachten op dat moment vooraleer van start te gaan.

De grote filmstudios hadden het gemaakte scenario van het gegeven ook geweigerd omdat het niet geschikt was voor het grote publiek.
De indiener werd geadviseerd van een gewone wereldoorlog film te maken op de achtergrond van de eerste of tweede of een eigentijdse oorlogsfilm die zich dan afspeelt op de achtergrond van wat men momenteel een conflict noemt.

1 opmerking: