zondag 5 juni 2005

De subsidiering van het vlaams belang verloopt beter, het best

Want het vlaams belang gebruikt daarvoor een vorm van wiskundige kansberekening en statistiek.
Een vorm die ze zo klaar en helder aanwezig zien in het universum.
Zeg bijvoorbeeld nooit -Toen het gewicht van het universum nog gelijk was aan nul want dat is nooit nul of niets geweest.De materie van het universum heeft al altijd bestaan zodat men spreekt over het be-eindigde oneindige verleden van de materie.En een be-eindigd oneindig verleden is als voorbeeld van een be-eindigde oneindigheid een mooi voorbeeld van een mirakel.(Bij het verder lezen is het dan ook belangrijk te onthouden dat hier een voorbeeld van een mirakel staat in hier wat later of verder verklaarde vorm van A1 en B1)
Een mirakel is iets onmogelijk dat toch kan en een nirakel is iets onmogelijk dat alleen maar zichzelf kan zijn of onmogelijk kan zijn.
We passen dan wat elementaire wiskunde toe

A = Iets onmogelijk dat enkel onmogelijk kan zijn of enkel zichzelf kan zijn = zin1
B = Iets onmogelijk dat enkel onmogelijk kan zijn of enkel zichzelf kan zijn maar dat toch kan = zin2

Dan krijgen we

B - A = zin2 - zin1 = maar dat toch kan = C
Of
B - A = C of B= A + C (Bij B - A = C werd links en rechts A opgeteld)

En dat is het eindresultaat:B=A + C

B of een mirakel = C optellen bij het overeenkomende nirakel
Wanneer dus iemand je confronteert met een A antwoord je dat dat iets anders geeft in de wiskunde als je daar C bij optelt aan de hand van het voorbeeld A1 en B1.

Of hoe elke onmogelijkheid wel degelijk constant mogelijk is.
En als al het onmogelijke nog steeds constant mogelijk is via de wiskundige definitie zoals het al altijd geweest is en altijd zal zijn, kan men zich de vraag stellen waarom het universum overal zo voorspelbaar verloopt wanneer elk plaatsje constant onderhevig is aan eender welke onmogelijkheid.Of waarom die voorspelbaarheid kan vergeleken worden met het constant winnen van een lotto.

Maar het vlaams belang is niet zo geinteresseerd in de vraag waarom maar wel in het toepassen van dat constant winnen op de lotto die wekelijks op de televisie komt omdat dat zo goed uitkomt voor de subsidiering van de partij alsook van elk lid.

10 opmerkingen:

  1. ja, ik denk dat het vlaams belangrijk is dat de lotto elke keer weer juist is, wat zeg ik, dat ze alle zes juist zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. of alle zeven, in een parrallelle lottowereld, ik bedoel wereldlotto, de aarde met een reusachtig getal getooid, tolt rond en valt in het mandje....god juicht, alle zeven juist, in zeven dagen geklaard, eindelijk rust!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. en gerechtsdeurwaarder bakkeljauw heeft niet goed opgelet: er blijkt een bal te zijn blijven hangen, maar de onnozele bal had het niet opgemerkt, dus heel het resultaat is scheefgetrokken, één miljoen vlamingen kan zijn winst vergeten, de lottowereld staat even op zijn kop, of is het oneven?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. neverbeenreadcommentator zegt: het vlaams belang schuilt toch in het belang van de mens in het algemeen, en in het bijzonder, de alfa én de omega, de p én de w

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ondertussen in a different corner: george gaat naar de wc en mildred gaat mee

    BeantwoordenVerwijderen
  6. maar wie komt daar opeens aangelopen met een verse rol papier: liam en noel, wonderwallpaper onder de korte armpjes gekneld, rode gezichtjes van het ophouden, oef...we just made it, mate, now bugger off, we have to shite

    BeantwoordenVerwijderen
  7. op de achtergrond denkt het vlaamse behangpapier, 'what's so funny about love, peace and understanding?'

    BeantwoordenVerwijderen
  8. door de boxen klinkt een flauw: elvis has left the building, diana krall valt ook flauw, midden in een jazz-standard

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik begrijp het niet helemaal, maar dat is meegenomen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ondertussen is de nieuwe pausmobiel ook behangen en geschilderd, volgetankt (met klantenkaart en nieuwe geheime code), dus... die kan vertrekken

    BeantwoordenVerwijderen