maandag 19 juni 2006

De hel van sans j.


Via via ( dOUBLE dEUS) ben ik aan een ongepubliceerde brief geraakt van rudy vermeersch, dat personage uit de hel van tanger dat zichzelf in de gevangenis had opgehangen.

De belgische standup comedians proberen de inwoners van hun land te doen stoppen met lachen.
Dan zal het land de ernst van zijn eigen situatie inzien en niet alleen dat. Er zal voor de verandering ook eens ernstig met het land omgegaan worden waardoor het volledig zal herstellen in een klimaat waar hogere bevolkingsgroepen niet rusten vooraleer de lagere op een gelijk niveau zijn gebracht. Deze westerse verandering zal zo onontkenbaar zijn dat de andere landen de ernst zullen overnemen en ook toepassen.
Dat klinkt als een ernstig gegeven maar zoals gezegd, dat is de ingeving die de belgische standup comedians proberen te bewerkstelligen. Ze zijn niet zo hush hush als er op sommige plaatsen vluchtig wordt gedacht.
De winnaar wordt gezocht onder de meest controversiele.
En als u deze brief nog eens herleest met de eerste zin in gedachten en het allemaal niet gelooft, lacht u er maar wat mee ongeacht wat de implicaties daarvan zijn en ongeacht hoe de media wederom een plaatsje hebben gereserveerd onder de stoelen van hun kijkers.

En dan gaan we nu naar een tRIPLE dEUS clipje kijken en luisteren.
Massive attack-Angel





Te spel van mon j.
Massive attack-Risingson


Geen opmerkingen:

Een reactie posten