dinsdag 20 juni 2006

Some told & beautiful


Uit onderzoek blijkt dat 95 procent van de bevolking er niets mee inzit om een relatie aan te gaan met undercover beautiful & sexy people of ultra contagious virus & quarantine.
De 95% redeneert dat als men moet kiezen tussen een relatie met iemand die er zeer goed en sexy uitziet en ook een zeer besmettelijk virus draagt dat de U2 persoon met zichzelf in afzondering zou moeten zetten ipv iedereen in het ongewisse te laten en iemand die er zeer slecht uitziet en onaantrekkelijk vanwege een zeer besmettelijk virus dat met de persoon in afzondering hoort, het eerste geval het walgelijke aspect niet duidelijk genoeg aantoont om een relatie te voorkomen.
Gevraagd dan naar wat als ze ontdekken van door beautiful & sexy besmet te zijn is hun antwoord dat ze er toch van geprofiteerd hebben en dat ze bij hun goede beginbeslissing blijven waarin ze er van uitgingen dat hun relatie een onbesmette was.
De ironie is dan dat die 95 procent er niets mee inzit om walging te krijgen van de relatie die hen had besmet terwijl hun verdergaande oog dan walging ontvangt van degenen die ze als een nieuwe beautiful & sexy relation beschouwen.
Met sommige mensen ga je met zekerheid geen relatie aan vanwege hun uitzicht en de signalen die hun lichaam via hun pijnreceptoren naar hun brein sturen.
Met andere mensen wel ook al kan dat hetzelfde gevolg hebben dat er met zekerheid aan een bepaald uitzicht wordt voldaan en er bepaalde signalen van het lichaam naar het brein worden gestuurd.
Of wanneer acties van zekerheid niet meer als dusdanig hoeven gedefinieerd te worden.
Maar zegt de 95 procent, in het leven kan je al zodanig ingesteld zijn dat je later van mening gaat veranderen.

Neem dan uit de andere 5 procent het deel dat niet besmet wordt door de basisgegevens van moeder natuur en de revolutionaire industrie en sexy en beautiful blijft tot het maximum mogelijke tijdpunt.
Een deel van degenen die het verdergaande oog als een nieuwe sexy en beautiful relatie beschouwen wiens filosofie het verdergaande oog deelt maar door het op een andere manier te beleven.

Dan weet men dat het niet altijd aangenaam is om al op voorhand te weten dat je later van mening moet veranderen omdat er ineens aan een bepaalde zekerheid werd voldaan.

Lyrics

Geen opmerkingen:

Een reactie posten