vrijdag 13 januari 2006

De toekomst van Marlon Vanco


Marlon vanco wordt de hoofdredacteur van een magazine dat day minus infinity heet, den demi zoals men later op de straat zegt. Dag min oneindig bleek maar een demo, den demo, te zijn die zichzelf vanwege groot succes een nieuwe meer internationale naam gaf. Hij verhuisde dan ook naar het hoofdkwartier in the big apple om daar hoofdredacteur te worden van zijn magazine. Want time magazine was als naam zo weinigzeggend. Zijn hoofdbekommernis was niet zozeer het zelf opvullen van zijn magazine maar er voor te zorgen dat hij een redactie had die inhoudelijk het belangrijke van het onbelangrijke nieuws kon scheiden. Dat de twee plaatsen die daarvoor bestemd waren doorheen zijn magazine altijd correct ingevuld werden. Hij zorgde er ook voor dat zijn redactie voorrang gaf aan gevonden nieuws dat inhoudelijk vernieuwend was en een zeer positieve invloed in zich droeg. Later, toen hij zag dat hij meer tijd kon vrijmaken, pikte hij terug zijn oude levensstijl op om naast hoofdredacteur te zijn, ook een evenwaardige on en off the field schrijver van zijn magazine te zijn.

A new twin tower skyscraper holding an entire magazine that doesn't use paper

De schrijvers gebruiken enkel een laptop met additionele hdd audiovisuele opname en afspeelmogelijkheid terwijl de ingebouwde camera ook dienst kan doen als fototoestel als de omstandigheden de gsm met hdd audiovisuele opname en afspeelmogelijkheid in de zak kunnen laten steken.
Een redactie met als onkosten het uurloon, een beetje electriciteit voor de apparaten en transportkosten als de plaats van het gebeuren te belangrijk is om niet live aanwezig te zijn en de verwarming, water en electriciteit in de eigen gekochte plaats van het gebouw. Live contact tegenover het hdd live contact met de laptop in de wereld waarin dat een standaard artikel geworden was waarbij belangrijke personen tijd vrijmaakten om daarmee te communiceren met belangrijke media zodat het contact met deze mensen in tegenstelling tot de meer bereikbare onbekendere mensen toch ook goed doenbaar was en in veel betere kwaliteit dan die we nu kennen.

De schrijvers zorgen er dan op hun laptop zelf voor dat hun nieuws in de juiste layout zat en sturen dat dan non lineair gecodeerd door naar het hoofdkwartier dat dan onmiddelijk ontvangt en in zeer korte tijd kan drukken en wereldwijd kan publiceren omdat dat via laptop en het internet gaat ipv via het openbaar vervoer en de drukkerij. Dit terwijl het hoofdkwartier ook snel de reclame in de internetpagina kan inlassen die enkel gevuld wordt door de groten omdat die voorrang krijgen zodat het internetmagazine gratis downloadbaar is en er geen enkel copyright aan gekoppeld is.
Met vele fans van het magazine die altijd al hun gedownloade magazines op 1 stickje kunnen bewaren en altijd alle verschenen magazines online kunnen raadplegen via de site die er ook een zeer goede search engine aan gekoppeld heeft.

It ain't so bad
out there
Very unlike the go abouts of lou grant out there
Now i gotta
start choppin
Till da sound goes a stoppin

1 opmerking:

  1. Additional samples
    Prayer for my demo (Urban dance squad)
    Big apple (Urban dance squad)

    BeantwoordenVerwijderen